Ben Chilwell fik sine første mål for England
نوشته شده توسط : rabatudstyre

Ben Chilwell i fodboldtrøjer fik sine første mål for England, da Gareth Southgates side krydsede en 5-0 sejr over Andorra i deres VM-kvalifikation på Estadi Nacional lørdag.

Englands chef Gareth Southgate udnævnte en angribende opstilling foran et forsvar med målmand Sam Johnstone, kaptajn for dagen Kieran Trippier og hjemvendte venstreback Ben Chilwell. Chilwell var en af ​​Southgates ændringer, og Chelsea-venstrebacken headede smalt forbi, inden han gav England føringen i det 17. minut. Chilwell spillede ikke et minut fodbold i England trøje ved Euro 2020 i løbet af sommeren og er faldet ned i rækkefølgen i Chelsea siden starten på den nye sæson. Bagspilleren blev først bragt ind i denne englandshold, efter at Reece James trak sig skadet.

Oprindeligt troede Chilwell, at hans første mål i England ville blive udelukket på offside, men ukrainske Kateryna Monzul vendte afgørelsen om efter en VAR -kontrol. En meget positiv aften for Chilwell efter at have brugt euroene som tredjevalg i en trup med to venstrebacker. "Der var nogle dejlige øjeblikke, for Chilly (Chilwell) bar fodboldtrøjer og fik et mål efter at have haft det så svært om sommeren med os, jeg er virkelig glad for hans skyld," sagde Southgate til ITV. De har en hjemmekamp mod Ungarn på tirsdag, inden de tager imod Albanien og rejser til San Marino i november. Chilwells fans i England trøje ser frem til hans næste præstation.